2014. március 5., szerda

Gluténmentes fasírt

Igazából semmi különleges sincs benne, csak említésképpen. Pontosan úgy készítem, mint a normál fasírt készül, annyi különbséggel, hogy a mélyhűtőből szoktam gyorsan Borinak kenyéréből elővenni, azt gyorsan a pirítóba dobom, majd ha kiolvadt, akkor kis vízbe áztatom, és máris mehet a fasírtba. Itt szoktam variálni, ha épp nincs gluténmentes zsemlemorzsa, akkor burgonyapehellyel bundázom meg, és úgy sütöm a formált húspogácsát. Nagyon finom lesz burgonyapehellyel, ez még a rántott húsnál is kiválóan működik.
Hasonlóan készült a hamburgerbe is a húspogácsa, de ahhoz nem teszek kenyeret, csak maga a hús sütöm, fűszerezve.

Végre eljutottam idáig is, szóval a képek:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése