Mindig gond, hogy legyen gyorsan kekszmorzsa, akár sütihez, pohárkrémhez, vagy csak pudingba dobálós édesség gyanánt. Erre a receptre a Gluténmentes konyha és lisztérzékeny hétköznapok nevű csoportban találtam rá, ami egy fantasztikus közösség, sok segítőkész emberrel. Betti sok szuper recepttel segíti az életünket. Köszönöm
Eredeti recept itt: Háztartási keksz rizsliszttel
Hozzávalók:
20 dkg Schar mix B
5 dkg rizsliszt
1 vaníliáscukor
1 mokkáskanál szódabikarbóna
12,5 dkg margarin
6 dkg porcukor
1 tojás
Összegyúrjuk, fél órára hűtőbe tesszük. Kisodorjuk és kiszaggatjuk. Derelyevágóval vágtam nagyjából egyforma méretűre. Villával megszurkáltam.Nagyon könnyen lehetett vele bánni.
180 fokon kb 12 percig sütjük.
Nagyon nagy hiányt pótol nekünk, köszönjük
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése