2014. június 25., szerda

Borikám, és a hittantábor esete

Ismét itt a nyár, tombol a szünet! És mit is csinál egy gyerek nyáron, hát táborozik. Valakinek egyszerű, pénzt befizet, gyermeknek összecsomagol, buszra felrak, és egy hét csend.
Ez nálunk is így van, de mégsem. Borikám étkeztetése külön feladat. Én már nem azon aggódom, hogy mit is csomagoljak, mit felejtünk el, hanem, hogy mit eszik, mennyit, és hogyan.
Külön menet kinyomozni, hogy mennyit is fizet az a gyermek, aki nem eszik ott, ha ez megvan, akkor jöhet a menülekérdezés, hogy szegény gyermek lelke ne sérüljön, legalább ugyanazt egye, amit a többiek. Aztán jön a legyártás, és igen, 4 nap alatt 5 féle leves, és főétel, és persze a meleg vacsik előállítása. Lássuk mi is a menü, persze, hogy a legegyszerűbb gyermekek által imádott fogások nudli, pizza, makaróni, hamburger, hotdog, fánk, erre kell készülni.
Na, ha a menü kész, akkor gondoljunk a többi étkezésre , kell kenyér, nasi, és egyebek.

Arany bogara, plusz két pakkja van, de mehet, és élvezheti a tábort. Persze amelyik fogást nem szereti, azt kihagyjuk, és mást készítek. Na, erre Lilim is vevő lenne. Persze jövőre vennem kell egy nagyobb hűtőtáskát, és az Aventes poharak is kicsik lesznek, ahogy nő az étvágy :-D







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése