most egy már bevált krémet választottam, csak a külső lett új.
A torta alapja egy piskóta, amit én részben a növényi tej főzés során visszamaradt szűrléményből készítettem, részben schar mix b lisztből.
A krém nagyon egyszerű:
2* 500 gramm mascarpone
2 evőkanál negyedannyi édesítő Diawellnes
6 evőkanál tejföl
olvasztott étcsokoládé én találomra csináltam, nagyjából 2 tábla lehetett
Az olvasztott csokit a felvert krémhez adtam, majd rögtön megkentem a tortát, kívül, belül. Ennyi krém elég volt a 26 cmes tora bevonására.
A díszítéshez:
Zserbógolyókat késztettünk.
Hozzávalók:
- 25 dkg darált keksz, esetemben, ami maradt a karácsonyi kekszekből
- 25 dkg dió darált
- 20 dkg baracklekvár
- Pici almalével állítottuk össze a masszát. A golyókat kakaóporban forgattuk, és volt, amit hagytunk simán.
Rafaellót is készítettünk hozzá, ez alapján a recept alapján.
Ilyen lett, nagy örömet okozva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése